Soliferia

Täysversio: Solifer Export 69:n Engarwi-kaasutin
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Moro, osaisko kukaan auttaa kaasariongelmassa? Solikka lähtee käyntiin, mutta sammuu kaasua käännettäessä, tulppaakin kastelee samalla. Jos ilmaruuvia oikein kiristää, niin saa kierroksen nousemaan, mutta vääntö puuttuu ja kone sammuu liikkeelle lähdettäessä. Luisti näyttäisi toimivan oikein. Kone siis saa liikaa gasoliinia ja jotenkin ajattelisin, että kohokammion neula vuotaa. Mitäs joku kokeneempi tai fiksumpi arvelisi? Ostaisinko uuden kohokammion kannen, kohoja en on löytänyt myyntiluetteloista?
kaasarissa tyhjäkäynnin ruuvi ja suutin,eihän koho ole väärin päin terävä pää kannen yläpäähän päin, imu läppä päällä,kaasarin olet varmaan puhistanut ja suuttimen ja kokeilussa ilman putsari paikoillaan ja tavallinen suutin kokeilussa,ei säätösuutinta.
Terve ja kiitos pikaisesta vastauksesta, on se hienoa kun näistä ropleemeista saa palautetta! Kaasarissa on alkuperäinen suutin nro 56, puhallettu on. Tarvii vielä tarkistaa se kohon asento. Sinällään epäpuhtauksien mahdollisuus on suuri, kun mopo on seissyt useamman vuoden (sylinteriin on toki ruitattu moottoriöljyä männän ja männänrenkaiden juuttumisen estämiseksi). Bensa tankissa on myös vuosia vanhaa eikä tankkiakaan ole puhdistettu aikoihin.
no niin ensin vanha bensa tankista pois tankin puhdistus sitruuna hapolla esim. saa apteekista, bensa hanan puhditus,kaasari irti puhdistus kohokammion kannessa oleva bensa letkun messikiliitin irti sisällä pieni suodatin jos ei ole otettu jo pois tahtoo aikojen saatossa vanha bensa jättää jälkeensä vain valkoista jauhetta.
Allu94 kirjoitti:no niin ensin vanha bensa tankista pois tankin puhdistus sitruuna hapolla esim. saa apteekista, bensa hanan puhditus,kaasari irti puhdistus kohokammion kannessa oleva bensa letkun messikiliitin irti sisällä pieni suodatin jos ei ole otettu jo pois tahtoo aikojen saatossa vanha bensa jättää jälkeensä vain valkoista jauhetta.
suutimessa on erillinen suutin kärki kiertellä kannattaa ottaa irti kun putsailee suutinta eikä millään metalli esinellä suutin reikiä putsailla.
Kiitos Allu94! Kyllä tämä sosiaalinen media on mahtavaa, asiat lähtevät rullaamaan! Tankin sitruunahappopuhdistus on uutta meikälle, minkähän vahvuisella liuoksella pitäisi toimia?
olikohan joku että desi litraan.
OK, thanks.