Soliferia

Täysversio: mikä on speedyssä ku ei käy?!?
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2
eli näitä kysymyksiihän on pilvin pimein,ku ei käynnisty solikka.Evil or Very Madotin pytyn irti joku aika sitten ku laitoin takasi ei käynnisty kipinä on niin voimakas että pitää hitsauslasit olla melkei päässäCoolnyt koetin bingillä minkä on joku lahopää porannu,raiskannu ja vielä napannu imukaulan poikki.no imukaula kii kumiletkulla ja polkemaan.ei mitää.huikkabensa ei auta,pari kertaa on päästäny semmosen tomokselle ominaisen nasahduksen mikä kuuluu aina kun lähtee käyntiin.eikä sekää auta yhtään että bensahana särky jotenki että bensaletkusta tiputtaa pikkusen bensaa ja puolet valuu maahan että mitä vittuja ku piti olla pomminvarma veheConfusedusko on koetuksellaSmoke kiitos vastauksista jo etukäteenDance
Kai tiivisteet vaihdoit kun pytyn irroitit? Oliko tiivisteet hyvässä kunnossa? Onko muut tiivisteet/ stefat kunnossa? Oliko kannen tiivistepinta puhdas kun laitoit sen paikalleen?
kokeile naputella tulpan kärkiväliä vähän pienemmäks
joo tota tiivistys pelaa koetin kämmenellä joka kohasta et ei vuoda mut pitää koettaa sitä tulppaa
Oletko koittanut toisella tulpalla?
Kokeile ottaa kaasari pois ja kaada pikkusen pensaa imuaukosta suoraan sylinteriin. Jos ei lähe niin sähköjä tutkimaan!
joo tänään tuli edistystä ku kaato kaasarin kurkkuun bensaa ni lähti lupailemaan....sitte bensa aina ilmeisesti loppu ku sammu....naputtelin myös tulpan kärkivälii pienemmäks ja huomenna jos jaksaa ni laitan paremman bensaletkun niin yltää kunnolla kaasariin. pytyn asennusöljy voi myös vähän takkuilla voi olla että vaihan tulpan häiriösuojattuun malliin.
noni ja sit takapakkii nii maan perkeleestiEvil or Very Madei sano enää mitää ja jotai tais tapahtuu yläkerrassa kun polkasee ni se kone toppaa heti eikä hurise sillee vähän aikaa niin ku yleensä.mikä siel vois jarruttaa?
Mitä osia vaihdoit, kun tuo tapahtui? Yläpäähän vaikea sanoa muuta kuin liian pitkä tulppa (melko mahdottomuus jos on silmät päässäNauru) tai sitten tulpanvaihdossa päässyt jotain sopimatonta männän päälle.
joo eihä tämmösestä moposta tuu ku paha mieliEvil or Very Madihan perkeleestä tää tämmönen....
Itselläni kävi juuri tuo liian pitkän tulpan kanssa.
no kun ei oo liika pitkä tulppa ku se on se sama tulppa millä lähti lupaileen ennenku meni lopullisesti jotenki paskaks koko vehe
ja en ollu aukassu yläkertaa ku se rupes jarruttaa
Kannattaa ehtiä jostain tietoa mikä on alkuperäisen tulpan malli..
tulppa on oikeeta mallia
Sivut: 1 2