Soliferia

Täysversio: Solifer meet
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2
Olisiko mitään ideaa pitää ensikesänä joku Solifer meeting jossainpäin Suomea. Mitä ootte mieltä
Ei taida onnistua kun ainakin kaikki tän foorumin soliferistit majailee vähän ympäri suomea! Confused Tietty jos se ei paljon yli 50km päässä Haminasta ole niin olen mukana!
Specialisti kirjoitti:Ei taida onnistua kun ainakin kaikki tän foorumin soliferistit majailee vähän ympäri suomea! Confused Tietty jos se ei paljon yli 50km päässä Haminasta ole niin olen mukana!

jos rekisteröit solkkusi kahdelle ja pääsen kyytiin voin tulla Nauru , suppanalal ei viitsi tulla ja soliverille on meilta matkaa 300km.
Taitaa olla mahottomuus rekisteröidä Sämää 2-paikkaseks, jos ei hommaa jostain jonkun pärrän pitempää satulaa! Joo ei tunnu kovin realistiselta kun Solikoita on täälläpäin niin vähän ettei kummoista miittiä saatais aikaan, eikä kukaan varmaankaan ala mitään 100km+ matkoja mopolla ajelee!
Specialisti kirjoitti:Taitaa olla mahottomuus rekisteröidä Sämää 2-paikkaseks, jos ei hommaa jostain jonkun pärrän pitempää satulaa! Joo ei tunnu kovin realistiselta kun Solikoita on täälläpäin niin vähän ettei kummoista miittiä saatais aikaan, eikä kukaan varmaankaan ala mitään 100km+ matkoja mopolla ajelee!

niin. Itse olen ajanut pisimmän matkan jotakin 35-40km yhteen putkeen
haminasta-->inkeroisiin.
kaihis kirjoitti:niin. Itse olen ajanut pisimmän matkan jotakin 35-40km yhteen putkeen
haminasta-->inkeroisiin.

No tuo alkaakin olla jo ehoton yläraja Suppanalla, varsinkin vakioväleillä! Wink Itellä sentään 50km täysin vakiolla exportilla joka huusi jo 45km/h vauhissa kuin leikkuupuimuri! Tämä tapahtui siis kesällä 2003, oi niitä aikoja! Nauru
ite oon ajanu 30 km ilman korttia autokeitaalle kahveelle.Ei taida juu tulla mitää
Minnekkään jumalan selän taakse sitä Wink
Rovanimeltä vähän pitkä matka sinen korpeen.
Jerekar kirjoitti:Minnekkään jumalan selän taakse sitä Wink
Rovanimeltä vähän pitkä matka sinen korpeen.

Mikäs matka toi on, kyllähän sä sieltä parissa päivässä tänne etelärannikolle solikalla päristelet! Wink Juu kyllähän tää miittihomma tuntuu "vähän" epärealistiselta kun kaikki asuu vähän kaukana toisistaan!

Sitäpaitsi täällä kaakonkulmalla on muutenkin TODELLA vähän vanhoja suomimopoja. Lähes kaikki on skoottereita tai uusenduroita!
Eipä niitä täälläkään oel oikeastaan juurikaan.
Monella on skootter, tai uusenduro, eikä varsinkaan skootterin omistajat tiedä tekniikasta yhtään (noh itellänikin on skootteri, mutta voin väittää tietävä'ni tekniikasta kohtuullisen määrän).
voiaan pitää kahdenkeskinen solikkamiitti smraiderin kanssa Razz täällä imatralla kun kerta asutaan!
Kaikki kyl asuu vähä eripuolella suomee Confused
rovaniemelle kokoontuminen Razz sinne kehtaa ehkä ajaa
on kyl aikas matka Loimaalta päälle 700kilsaa
Roadrunner kirjoitti:on kyl aikas matka Loimaalta päälle 700kilsaa

Missäs kohtaa suomea toi Loimaa oikeen sijaitsee? Ei ole koskaan tullu käytyä.
Sivut: 1 2