Soliferia

Täysversio: ts-50
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
mul on solifer ts-50 aattelin laittaa siihen 14/33 välitykset nii pysyiskö siin vääntö silti iha hyvänä ,ja sitte jos ostaa power filsun ja sil solikal ajelee iha kaupungil nii kandeeko se peittää jotenki? =) ,meinaan sinitakkien vuoksi
Onko moposi muuten vakio? Onko 5-vaihetta? Jos ei vitosta niin 13-35 välit on hyvät katuajoon. Ei ne sinitakit siitä filtteristä valita. Jos moposi ei mahottomasti pärise ja kaikki toimii niin ei hätää.
joo on se muuten vakio , tack tack vastauksesta =)
paljo te luuletta solikan kulkevan ,jos siitä on kantta laskettu,power filteri ostettu , välit 13/36 ja männän koloaukkoa isonnettu ? ,sanokaa vaa iha summas mitä arveletta =) ...
jarza kirjoitti:paljo te luuletta solikan kulkevan ,jos siitä on kantta laskettu,power filteri ostettu , välit 13/36 ja männän koloaukkoa isonnettu ? ,sanokaa vaa iha summas mitä arveletta =) ...

Mitä tarkotat "männän koloaukolla"?
unohtakaa se mäntä ,mut noi muut virit ,mitä luuletta ? =)
Riippuu paljon kantta on laskettu, onko säätösuutinta ja kuinka hyvin se on säädöissä. Jos kantta on laskettu 2-2,5mm niin 65-70km/h on täysin mahdollinen jos osaat säätää kaasarin korvakuulolla kohalleen. Jos ei ole säätiskää niin seos menee power filtterillä liian laihalle jolloin kone leikkaa kiinni. Power filtteri on muutenkin paskimpia suodattmia koska sen suodatuskyly on huono jos et muista öljytä/pestä sitä usein.
ok ,,aattelin viel pako ja imuaukkoo isontaa ja sit isomman kaasarin ostaa ja pitää kyl alkaa tota säätösuutinta ettii,,mut luulen et rovaniemen liikkeissä ei kai myyä sellasii , jos netistä tilais nii paljonkoha se maksimissaan maksaa..? =)
Jätä hyvä miäs ne pytyn aukot rauhaan! Saat sillä sorkkimisella vaan huonon väännön ja männänrenkaiden kestävyys huononee. Mc-scatterilta saa säätösuuttimen eikä ole kovin kallis. Isompi kaasari on kans ihan turha jos sulla on vakiokaasarissa se säätösuutin ja luisto/koho hyvässä kunnossa niin sillä tulee enemmän tehoa kun esim. Dellorto SHA:lla.
eli säätösuuttimen vaa hankin ,hyvä juttu ,, kiitos paljo =) , mut jos teharin ostais nii kanttiiko sillo se isompi kaasari hankkii ?
Koita nyt vaan ensin ilman sitä teharia miten se menee, ettei tule turhia ostoksia.
ok ,kiitos kovasti neuvoista =)
kuule specialisti ,luin tuolt yhest viestist et oot vakio kaasarin (11mm) isontanu 12milliin ,eli vissii 1mm isontanu (kaiketi) ,onko se vaikee juttu selittää suurin piirtein mite se tapahtuu , jos viittit ja jaksat? =)
Joku kaasarin edellinen omistaja on jostain kumman syystä isontanu sitä tosiaankin yhen millin. Mitään järkeä siinä ei tosin ole ja kaasarin turmeltumisriski on liian iso.
power filtteri vaa ime kaikki paskat älä laita sitä kii Razz testattu on..laita joku vaahtomuovi esim: pipercrossi tai malossi red filsu ne on parhaimpia... ja älä osta teharia mitään sillä ainoita tehareita juuri mitä suomessa myydään on mufler.. ja se on iha perseestä revitty.