Soliferia

Täysversio: mitähän vit*ua?
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Tuo on kyllä niin erikoinen laite että ei helv*tti Nauru

Solikkaan meinasin 65cc pytyn heittää, mutta on lohkojen höyläys edessä. Eli nyt joku viisas ihminen voisi selittää miksi nuo lohkot pitää avartaa? sen ymmärrän että 65cc sylkkähän ei mahdu 50cc lohkoihin, mutta entäs nuo virtaukset? Minen ymmärrä koko helvetin virtauksista mittää !!
Yksinkertaisesti ajateltuna,huuhtelukanavien lähdöt pitää suurentaa vain sen takia, että ne ovat vakiona pienet ja syövät sellaisenaan aika paljon tehoa.Muokkaa huuhtelukanavien lähdöt portaattomiksi (samalaisiksi kuin sylinterissä) Niin ei ole mitään ongelmaa..
Ja lohkot pitää avartaa sen takia koska lähes kaikki, ellei kaikki virityspytyt mitä solifreiin on saatavila, niin ne kuuluu alunperin tunturiin. Asiasta on ollut puhetta jokapaikassa ja siitä on varmaan jo kymmenen topikkiakin.
no ei ne käy suoraan tunturiinkaan lohkoja tai huuhteluita avartamatta.
aijaa, no ei sitte Nauru
Unohtui ihan mainita,sylinteri toimii vaikka avartaisit lohkot,mutta jättäisit huuhteluiden lähdöt avartamatta.Ei tietenkään toimi niin hyvin kuin avarretulla setillä.Kaikkea hyötyä ei saa irti jos ei avarra huuhteluiden lähtöjä.
tuleekos siitä mitään ongelmaa jos avartaa lohkot jollekkin viripytylle ja sitte joskus haluais laittaa vakiopytyn takasin nii meneekö se vakiopytty siihen hyvin?
Menee hyvin kiinni.Toimii samalla tavalla kuin normaalistikkin.
Ei nyt aivan normaalisti. Jos huuhteluiden lähtöjä on avarrettu isommiksi kuin kiinnitettävän sylinterin lähdöt, muodostuu liitoskohtaan porras joka aiheuttaa kaikennäköisiä virtausta haittaavia tekijöitä. Tässä tapauksessa tulisi avartaa sylinterin lähdöt saman kokoisiksi ja muotoisiksi kuin lohkoissa, ihan vain paremman hyödyn saavuttamiseksi.
no paljokohan se vaikuttaa huippuihin? siis ne portaat siellä.
Zeta,sain ainakin itse sellaisen käsityksen että puhuttiin aivan vakiosta lukuunottamatta lohkon huuhteluiden avarruksia.En usko että umpivakiossa persdynolla huomaa jos lohkossa huuhteluiden lähdöt ovat isommat kuin sylinterissä.
Ehkei, mutta voi ainakin hyvällä omatunnolla tunnustaa että on edes yrittänyt. Ja se on paljon.