Rekisteröidy Soliferian käyttäjäksi


"Solifer-harrastajien asialla jo vuodesta 1999."

Metrakit
#1
Hain just porauksesta 50 cc metrakittini,enkä ostanut siihen kuuluvaa L -prof mäntää vaan tavallisen. Onko kellään tietoa tai kokemusta miten tää vaikuttaa tehoihin?
Vastaa
#2
Ne L-profiilisella m-renkailla varustetut männät on aivan suolesta. Niissä renkaat on todella herkkiä katkeamaan. Jos varmoja kilometrejä haluat, niin ihan oikean ratkaisun teit, kun päädyit tavalliseen.
ToMoS-It moves you! (Tomos tehtaan iskulause) 4
http://www.youtube.com/user/twostrokesmo...ature=mhum
Vastaa
#3
Osaatko sanoa tosta tehopuolesta mitään? Varmat kilometrit kiinnostaa ja siksi näin teinkin,mutta toi tehopuoli jäi vähä häiritsemään
Vastaa
#4
juhrajan kirjoitti:Osaatko sanoa tosta tehopuolesta mitään? Varmat kilometrit kiinnostaa ja siksi näin teinkin,mutta toi tehopuoli jäi vähä häiritsemään

Itellä kokemukset L-profiilista rajoittuu n. 100m matkaan, koska mokoma katkaisi ylemmän m-renkaan.Nauru Normaali tilalle eikä mitään ongelmia. Veikkaisin että tehoerot ovat todella marginaalisia.
ToMoS-It moves you! (Tomos tehtaan iskulause) 4
http://www.youtube.com/user/twostrokesmo...ature=mhum
Vastaa
#5
Kiitoksia tiedoista!
Vastaa
#6
No ei L-profiili renkaat ole sen huonompia kuin tavallisetkaan renkaat, itellä on ainakin kestänyt autisassa sellainen. Tosin voihan ne moparin renkaat olla vähän huonompia kuin autisan kovakromattu.
Vastaa
#7
Minkä verran sulla kulkee 65 autisalla? Onko viilattu?
Vastaa
#8
Ei ole autisaa viilattu, mutta on kuiteski älyttömän tehokas vakioon verrattuna. Huippuja en kerenny testaamaan, mutta kolmosella kulki noin 70 ja kakkosella yhtä lujaa kuin vakiosolkku. Tosin vauhtia tulee vielä lisää, koska laitoin siihen tunturi tiger aquan kärjettömät 18w sähköt kiinni. Saan sen ensiviikolla kuntoon ja kuvia ja videoita laitan joskus myöhemmin.
Vastaa
#9
Kiinnostais kuvat siitä kärjettömästä sytkästä!
Vastaa
#10
Joo pitäs tässä joku päivä laittaa kuvia solikasta, kun sain sen pelaamaankin maanantaina. Kierrosherkkyyttä tuli roimasti lisää koska tunturin vauhtipyörä on about 100 grammaa kevyempi kuin solikan möhkö. Säädöt on vielä vähän hakusessa mutta kulkee kuitenkin mukavasti. Ja tigerin sähköt on helppo asentaa solikkaan koska vauhtipyörässä on samanlainen kartio. Pitää vain sitä pohjalevyä viilata niiden kohdistimien kohdalta että mahtuu paikalleen ja kiinnitysruuvien uria laajentaa.
Vastaa
#11
Paljonko SM 82 kulkis Metrakit 50cc pytyl ja Bingin 15mm kaasaril ?
Hae
Vastaa


Mahdollisesti samankaltaisia keskusteluja...
Keskustelu: Kirjoittanut Vastaukset: Katsottu: Viimeisin viesti
Question Metrakit 75cc tom99mi 7 9 955 27.11.2012, 13:41
Viimeisin viesti: pasanen
  metrakit 50cc sylinteri popeta 10 14 079 28.09.2010, 9:17
Viimeisin viesti: Komopot

Vaihda huone:


Keskustelua selaavat: 1 vieras

© Petteri Bamberg 2016

Tutustu Smartyyn Validoi CSS Validoi HTML