Rekisteröidy Soliferian käyttäjäksi


"Solifer-harrastajien asialla jo vuodesta 1999."

Poksauttelee putsariin vaikka sytkä säädetty
#1
Juhannuksen aatonaattoa kuomat,
Uusi Soliferiassa, uudehko mopetimiehenäkin. Syksystä saakka museorekkaroitu vihreä läskitankki vuodelta -76. Aloitan uuden keskustelun kun näyttivät useat keskustelut jo vähän vanhoilta. Jos virheen veivasin, pahoittelut! 

Tulppa on uusi ja oikeaa tyyppiä, sytkän ajoitus justiin eikä melkein mutta silti starttaaminen on huonoa ja joka kerta pamauttelee putsariin joko pieninä räpsyinä tai sitten oikein kunnon laakeina. Hirvittää saako siitä vielä kaasaripalon aikaiseksi. Kun tulille on saatu, pelaa kuten kuuluukin. Mikä kehno häntä oikein vaivaa, olisiko mitään veikkausta? Kärjet on uudet mutta kärkiväli on niukka, sen tiedän. Putki ei ole tukossa. Myöskään syynä ei ole karkauspäivä saatika ossuuskaupan tuplabonuspäivät. Kaikenlaisia ehdotuksia syystä vaivaan tosin olen jo kuullut. 

Toivotan hyvää juhannusta ja arvostan kovasti jos joku osaa antaa diagnoosin.
Hae
Vastaa
#2
Mitä luultavammin sytytysvika, jos pätkii pahasti ja paukuttaa takaisin putsariin. Sytytyspuolaa veikkaisin aluksi.

Tarvikesytytysosat on vähän niin ja näin, joillakin toimii toisilla taas ei. Mulla toiminut hyvin vakiokoneessa, viritetyssä taas ei.
Solifer SM 82 x2, SM 79 osina, SM 86, TS50S 83-84.
Vastaa
#3
Ennemmin hieman liian iso kärkiväli kun pieni, ja joo nuo forten osat on mitä sattuu....
Hae
Vastaa
#4
(23.06.2018, 0:20)-Jake- kirjoitti: Ennemmin hieman liian iso kärkiväli kun pieni, ja joo nuo forten osat on mitä sattuu....

Kiitokset molemmista vastauksista. Vaiva on hiipinyt pikku hiljaa...kuten kilsatkin, syksystä alkaen n. 250. Rapsahtelu on muuttunut paukahteluksi ja toisinaan kone ei lähde pyörimään ollenkaan. Tai hörähtää muutaman sekunnin ja sitten ollaan mykkänä. Joskus Papiska oireili puolansa takia niin, että kaikki kunnossa kunnes normaali käyntilämpö, sitten kerralla virrat pois. Tämä nyt ihan toista plaatua kun lämpimänä ongelmaa ei ole. Liekö sitten puola vai tuo liian niukka kärkiväli. Muuan kansanmies on sanonut:
"Kolmea asiaa ei ihminen voi normaalilla järjellä käsittää: mopon magneetto, moottorisahan kaasari ja naisen mieli. Sahoista en mene sanomaan mutta nämä kaksi......
Hae
Vastaa


Vaihda huone:


Keskustelua selaavat: 1 vieras

© Petteri Bamberg 2016

Tutustu Smartyyn Validoi CSS Validoi HTML