Rekisteröidy Soliferian käyttäjäksi


"Solifer-harrastajien asialla jo vuodesta 1999."

SM-80 sanoo BOOoooo
#1
Tuli ostetua SM-80.

Ensimmäiset 10km toimi hyvin, mutta nyt ei ota kierroksia ja tehot ihan kateissa.

Kaikennäköistä on tarkastettu, mutta aloitetaan kysymällä, että mitä tapahtuu, kun bensahana vuotaa ja kaasutin on Dellorto SHA?

Bensahana nimittäin vuotaa. Kun sen laittaa kiinni niin bensan tulo vähenee vain hieman. Mopo on seissyt tietysti tässä parisen viikkoa ja parin päivän välein käynnistelty. Ilmeisesti kaasutin jotenkin ainakin rajoittaa bensan vuotoa, muutoin tankki olisi tyystin tyhjentynyt.

Otin pakoputken loppuosan pois ja kun laitoin käymään, niin tuli pakokaasussa nestettä reilusti mukana. Moottori lähtee aina todella helposti käymään, kylmänä ja kuumana.
Hae
Vastaa
#2
Kone käy rikkaalla eli vaihda kaasuttimen pienempi pääsuutin, tuossa kaasuttimessa ei ole muuta säätöruuvia kun tyhjäkäynti eli seoksen säätö tapahtuu pääsuutinta vaihtamalla, koosta en osaa sanoa mutta kokeilemalla selviää.
Uus hana maksaa noin 10e eli kannattaa vaihtaa, niitä myy nettikaupat ja motonet, paiolin hana.
Hae
Vastaa
#3
Kiitos vastauksesta.
Olin jo aloittamassa kaasuttimen avaamista suuttimen selvittämiseksi, mutta kokeilin vielä katkojan kärkivälin säätöä. Se oli 0.45mm ja laitoin noin 0.30:een ja vot: heti alkoi toimia. Eroa oli heti kuin yöllä ja päivällä. Tehot ja kierrokset palautuivat iskusta! Onpas pienestä kiinni. Tiedä silti jos jossain muualla on vikaa myös, mutta tuo auttoi nyt.
Hae
Vastaa


Vaihda huone:


Keskustelua selaavat: 1 vieras

© Petteri Bamberg 2016

Tutustu Smartyyn Validoi CSS Validoi HTML