Rekisteröidy Soliferian käyttäjäksi


"Solifer-harrastajien asialla jo vuodesta 1999."

Aivopieruko?
#1
Tuli vain mieleen, että jos laittaa takavalon puolan syöttämään virtaa ajovalopuolan lisäksi etutuikulle, niin pitäisikö kirkastua?
Ps. saa nauraa ja pilkata.Embarassed
Vastaa
#2
kai se toimii, mutta miksi niin laita mielummin suoraan joku parempi tehonen puola
Solifer sm x2
Termo Export x2
Vastaa
#3
Jos ei halua käyttää rahaa uuteen puolaan ja tuosta jo tuo yksi löytyy. 2 Samanlaista puolaa toimisi varmasti hyvin, mutta nuo taitavat antaa hieman eri jännitettä jolloin se matalampijännitteinen saattaa ottaa vähän ihteensä. Kokeilemalla selviää, uskon kuitenkin että toimii. Nauru
Vastaa
#4
Pv:n valo puola käy kuulemma suoraan SäMään,saa suoraan ne 12v sähköt parilla eurolla Cool
rahalla saa ja solikalla pääsee Cool
Vastaa
#5
solifer sm 86 kirjoitti:Pv:n valo puola käy kuulemma suoraan SäMään,saa suoraan ne 12v sähköt parilla eurolla Cool

PV:n valopuola tarvii sit sen jännitteensäätimen (kytketään virtajohdon rinnalle), mut ilman jännitteensäädintä saa kyllä käyttää kuorma-auton valoja.Nauru
Itte suunnitteilla laittaa pv:n 6V jännitteensäädin solikkaan, mut katsoo nyt jos itte tekin jonkun pienikokosemman säätimen.
Vastaa
#6
Ei välttämättä tarvitse säädintä ja en usko että varsinkaan Tomoksella tarvitsee. Voltithan kasvavat kierrosten mukaan, joita Tomoksessa on yleensä vähän jos siis vakio tai pikkuisen piristetty. PV:n koneella 12v 55W etuvalo ilman säädintä palanut jo 2 vuotta kirkkaana eikä ole tarvinnut vaihtaa (74cc P+ jolla vingutetaan päälle 8000 kierroksella). Kokeilemallahan se tuokin selviää, mutta en itse usko että säädintä tarvitsee.
Vastaa


Vaihda huone:


Keskustelua selaavat: 1 vieras

© Petteri Bamberg 2016

Tutustu Smartyyn Validoi CSS Validoi HTML