Rekisteröidy Soliferian käyttäjäksi


"Solifer-harrastajien asialla jo vuodesta 1999."

Väännöt poissa...
#61
Jos kerran vanhat bensat seissyt tankissa kauan niin kaasarin ja bensahanan putsaus myös sulla edessä. Bensahan kestää noin 3kk.
...
Vastaa
#62
Kyllä se bensapuoli on käyty läpi, ja saa sitä.
Hae
Vastaa
#63
Kannattaa tarkistaa kärkiväli. Pohjalevyn luulisi olevan ainakin sielläpäin, jos mopoa ei ole rapattu sen kummemmin. Rakotulkilla säädät käret, että väli on auki asennossa noin 0,3-0,4mm.

Tähän kokeiluun ei vielä pala rahaa. Minkalaista käynti on kun saat sollen tulille? Pelaako alakierroksilla ollenkaan ja onko tyhjäkäynti kunnossa.
Vastaa
#64
Sytytysennakko on täysin vakiossa sillei että ne ruuvien kannat on ihan keskellä niitä reikiä siinä pohjalevyssä. Tietenkin riippuen kärkien kuluneisuudesta, se voi heitellä vähän.
...
Vastaa
#65
Ainakin tuo sähköpuoli laitetaan uusiksi. Voishan myös männän ja sylinterin uusia, tarviikohan laakereita uusia? missä myydään tuohon magneettoon käyviä ulosvetäjiä?
Hae
Vastaa
#66
Ehei sitä sylinteriä uutta tarvii ostaa, vanhan hoonaus koneistamolla ja menoks.
http://www.elisanet.fi/voimakone/solifer.htm tuolta tai http://www.moposport.fi/ tuolta kannattaa ostaa osia. laakerit voi uusia jos siltä näytää eli väljää löytyy, mutta joudut vaan avaamaan koneen.
...
Vastaa


Vaihda huone:


Keskustelua selaavat: 1 vieras

© Petteri Bamberg 2016

Tutustu Smartyyn Validoi CSS Validoi HTML