Rekisteröidy Soliferian käyttäjäksi


"Solifer-harrastajien asialla jo vuodesta 1999."

kertokaas...
#1
Paljonko pitäsitte hintaa 3v exportin 71-73 vaihteistolla joka toimii?
solifer sm 82 rungolla?
tomos 4v lootalla ja pytyllä?
paperit ok ja rekisterissä onSmoke
Vastaa
#2
tarjoan 3v:stä 30e Hymy
...
Vastaa
#3
Ei taija ihan tuolla hinnalla lähteeNauru
Vastaa
#4
no paljon on lähtöhinta? Rolling Eyes
...
Vastaa
#5
no siis en varmaa ole myymässä nuita mut kiinostaa noitten arvo...
Vastaa
#6
Saahan sitä pyytää, mutta tyhmä joka ostaa. Eiköhän tuo riipu aikapaljon ostajasta paljon on valmis maksamaan ja tarjonnasta.
Vastaa
#7
Moro

Nyt ne jotka tietää nii sanoo miten voi saada kilvet paperittomaan peeveeseen mopohan on kunnossa muuten paisti paperit ja kilvet uupuu? Ostin mopon kaverilta hänelläkään ei ole ollut papereita eikä kilpiä 6 vuoteen eli siis onko mahdollista saada uudet paperit ja kilvet jos on nii mitenkä onnistuu????
Hae
Vastaa
#8
Mopot on tarvinnut rekisteröidä vuodesta 1995 eteen päin. Rekisteröintikatsastuksessa tulee löytyä vanha rekisteriote ja katkeamaton ketju luovutustodistuksia viimeiseltä rekisteriin merkityltä omistajalta.

Jos mopon kilvet on palautettu vuoden 2007 marraskuussa tai sen jälkeen, riittää pelkkien papereiden käsittely katsastuskonttorilla, mopoa ei siis tarvitse viedä konttorille. Jos kilvet on palautettu ennen kyseistä päivämäärää, on myös mopo vietävä katsastettavaksi


Mikäli mopo ei ole ollut ajossa enää vuonna 1995, ei vanhaa rekisteriotettakaan luonnollisesti voi olla. Tällöin riittää, että laatii vapaamuotoisen selvityksen siitä, kenellä tai missä mopo on ollut vähintään viimeisten kuuden vuoden ajan. Alle oma allekirjoitus ja päiväys, sekä kahden todistajan allekirjoitukset.
Tekniset vaatimukset
Mopon tulee olla siinä kunnossa, että se täyttää lain vaatimukset. Jarrut ja valot tulee luonnollisesti olla kunnossa, eikä moottoria saa virittää tai välityksiä muuttaa. Myös takarenkaan koon tulee olla alkuperäinen. Tyyppikilpi on myös pakollinen.

Rekisterikilpeä ei saa sijoittaa niin ettei se näy taakse, oikealle ja vasemmalle. Poliisilla on oikeus antaa sakot jos em. kriteerit eivät täyty.
Suoraan motot.net:istä
Solifer mies menee sinne minne honda mies ei pääse
Vastaa


Vaihda huone:


Keskustelua selaavat: 1 vieras

© Petteri Bamberg 2016

Tutustu Smartyyn Validoi CSS Validoi HTML