Rekisteröidy Soliferian käyttäjäksi


"Solifer-harrastajien asialla jo vuodesta 1999."

Etujarru
#1
Nyt on etujarrussa uudet kengät ja töhnät hiottu rummusta pois, mutta pito on silti aivan onneton. Ei kait sitä kovin hyväksi saakaan, mutta kun on motoristina tottunut pysäyttämään etujarrulla, niin jotain kikkaa olisi hyvä kokeilla, ideoita? Shocked
Vastaa
#2
helkama ax levy keulaa kehiin niin pysähtyy Nauru mutta kokeile kiristää ensin etu jarru =) itsellä ainakin solikan etu jarru menee lukkoon kun hiekalla jarruttaa.
rahalla saa ja solikalla pääsee Cool
Vastaa
#3
Se jarru vaan on joissain rummuissa niin onneton. Saattaa johtua siitä jos rumpu on jostain syystä soikea. Ei toimi itsellänikään vaikka puhdistettu hyvin ja kokeiltu eri kengillä. Takajarrulla pysähtyy tuommoinen kevyt mopo helposti näistä vauhdeista.
Vastaa
#4
Ei se ole kevyt enää, kun minä istun sen satulaan Nauru. Kyllä se tosiaan jotenkin pysähtyy takajarrullakin,mutta selkärankaan on ohjelmoitu vain etujarrun käyttö.
Vastaa
#5
kannattaa hioa niitä uusia paloja karkealla hiomapaperilla (p50, p60) sillei että se kova pinta lähtee pois, ja sitten ruiskuttaa jtn jarrun ja kytkimenpuhdistus ainetta niihin paloihin. sama pätee rumpuun Mosh
...
Vastaa


Vaihda huone:


Keskustelua selaavat: 1 vieras

© Petteri Bamberg 2016

Tutustu Smartyyn Validoi CSS Validoi HTML