Rekisteröidy Soliferian käyttäjäksi


"Solifer-harrastajien asialla jo vuodesta 1999."

Export '60 (M-107) äänenvaimennin
#1
Terve.

Hyvin alkanut projekti meni pariksi vuodeksi liiteriin, ja nyt kun poljeskelin käymään, niin ei ottanut kierroksia ollenkaan. Pakoputki oli niin täynnä jankkia ettei ihmiskeuhkoilla saanut ilmaa läpi, vaikka otsasuoni pullollaan yritin.
Vaimentimen takimmainen suppilo ja sisältä se limppu joka kerää savut ulos putken päähän lähti helposti irti, mutta muut sisuskalut istuu tiukassa.
Änkkärin kromipinta on vielä suht' hyvässä kunnossa (vaikka tyhmyyttäni kumivasaralla kerkisin siihen takoa lommoja), niin en haluaisi pillillä polttaa karstoja. Minkälaiset sisuskalut tässä on? Nyt päästä katsoen näkyy tyhjä kammio, jonka pohjassa 2 reikää, valo ei tule läpi. Tuolla lienee villat vielä?
Käyrästäkin tuli kourallinen kovaa karstaa ja pakoaukko oli pienenlainen, mutta muuten pytty ja mäntä hyväkuntoinen, eikä männän päälläkään ollut paljoa karstaa.
Kannen tiiviste mureni pieniksi, en löytänyt voimakoneen listalta, onko sen paksuudesta tietoa, voiko itse tehdä tai sattuuko siihen jostain muusta?
Vastaa
#2
Villoja ei ainakaan omassa ole, sielä on vaan se härpäke lopussa. Bensalla tai jollain liottelet pois ne töhnät ja kokeile pyyhkiä sitten jollain. Pitäis onnistuu tollee.
"Ei ole paikkaa jossa ei Soliferilla pääsisi !"
Vastaa
#3
[Kuva: t_3273.jpg]

Tais se lähteä puhtaaksi, räpsäytin kuvan tulopuolelta kun ei ollu taskulamppua. Aika kaposet pillit on sisällä.
Kannentiivisteen tulo voi viedä parikin viikkoa voimakoneesta, sitte pääsis kokeilemaan. Jos ei ohutta grafiittilevyä satu tulemaan vastaan.
Vastaa


Mahdollisesti samankaltaisia keskusteluja...
Keskustelu: Kirjoittanut Vastaukset: Katsottu: Viimeisin viesti
  Uus Kyrväkäs äänenvaimennin Jarno78 2 4 343 30.05.2011, 21:38
Viimeisin viesti: Jarno78

Vaihda huone:


Keskustelua selaavat: 1 vieras

© Petteri Bamberg 2016

Tutustu Smartyyn Validoi CSS Validoi HTML