Soliferia

Täysversio: Yksityisviesti
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Kone herjaa että viesti saapunut, mutta ei siellä mitään oo!
Juu mullakin oli soliferia mennyt ajassa taaksepäin. Näkyi sen päivän yksityisviestit uusina viesteinäNauru Olikohan 10 päivä.
Joo näytää edeleellen olevan ajassa taaksepäin, uusin yv viesti on saapunut 07.10.2008, 23:00 vaikka pitäs olla eilisetkin viestit vielä...
Tuo aikahyppy johtuu siitä, että jouduin foorumiohjelmiston sekoilun takia palauttamaan kaikki foorumin tiedot vanhasta lokakuun alkupuolelta peräisin olevasta varmuuskopiosta, jolloin kaikki sitä uudemmat käyttäjät ja viestit katosivat.
kpf- kirjoitti:Kone herjaa että viesti saapunut, mutta ei siellä mitään oo!


Sama vika täällä.
vaikka yksityisviesti saapuu sitä ei nää kun siitä palkista joten minne on hävinnnyt se palkki joka ilmestyy aina kun yv saapuu?
Valitettavasti en ahkerasta googlettelusta huolimattakaan onnistunut löytämään mitään korjausta tuohon ongelmaan, joten ei auta kuin katsoa josko foorumiohjelmiston päivittäminen uusimpaan versioon auttaisi. Foorumiohjelmisto on tarkoitus päivittää samaan aikaan kun uusittu Soliferia otetaan käyttöön eli käytännössä joskus joulukuun aikoihin.

Lainaus:vaikka yksityisviesti saapuu sitä ei nää kun siitä palkista joten minne on hävinnnyt se palkki joka ilmestyy aina kun yv saapuu?
Tarkoitatko sitä ruudun keskelle ilmaantuvaa OK ja Peruuta -napeilla varustetta ikkunaa? Mene profiiliisi, klikkaa sieltä "Foorumin asetukset" ja tarkista, onko sinulla ruksi kohdassa "Huomauta minua pop-up ikkunalla, kun olen saanut uuden yksityisviestin".
joo just sitä tarkotin....
no olihan tuo ruksitettu mutta eipä se ainakaan tänään mitään siitä viestin saapumisesta ilimotellu.
Edelleen on yv:stä ilmoitus,vaikka se on jo luettu aikoja sitten.