Soliferia

Täysversio: vaihde probleema
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Joo elikkäs 3 vaihteiseen thermomattiin juuri tein konerempan missä vaihdoin laakerit stefat yms. Vaihteet menee kaikki päälle hyvin kun koneen päältä manuaalisesti vääntää mutta kun vaijerit lyö kiinni niin säädöt ei ole kohdallaan. Ykkösvaihetta ei saa silmään ja vaihteet muutenkin ovat kahvassa missä sattuu. Esim kun kahvassa on ykkösvaihde niin oikeasti onkin 2.vaihde päällä. Vaihdevaijereilla sain hieman paremmaksi mutta säädöt loppuivat kesken. Elikkäs jos joku osaisi antaa neuvoa niin olisi apua.  Hymy
Tyhmä kysymys mut laitoitko vaijerit samalla lailla kun oli aikaisemmin ja toimiko ennen remonttia?
(18.05.2019, 21:32)läskitankki76 kirjoitti: [ -> ]Tyhmä kysymys mut laitoitko vaijerit samalla lailla kun oli aikaisemmin ja toimiko ennen remonttia?

Toimi ennen remppaa, laitoin oikeinpäin ja vaijerit kulkee samaa reittiä (irroitin vaan koneesta ja kiinnitin uudestaan). Kokeilin varmuuden vuoksi vielä toisinpäin myös. Ja se vaihdevipu on päällä samalla tavalla kuin ennenkin. Vaihteistossa rattaat kohdakkain prikat kaikki paikallaan yms, mutta siellä se vika ei ole, kun toimii koneen päältä käsin täydellisesti jokainen vaihde.
Ongelma ratkaistu ja kahvassa oli.
(20.05.2019, 16:31)solikka36 kirjoitti: [ -> ]Ongelma ratkaistu ja kahvassa oli.

Hyvä kun selvis.