Soliferia

Täysversio: Tomoksen kytkin
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3 4 5 6 7 8
Onko muilla ollu jatkuvia ongelmia Tomoksen kytkimen kanssa? Mulla on ollu siinä jo puolisen vuotta semmonen vika että kytkin nappaa kiinni välillä vaikka se on pohjassa. Eli kytkin pohjassa, vaihe päällä ollessa kytkin ottaakin kiinni->keula pystyyn.

Nyt taas tuli sellainen vika että kytkin lopetti kaiken toimimisen. Kytkin ei siis irrota lainkaan vaikka säätöruuvi olisi missä kohtaa tahansa. Otin kytkinpakan ja kruunun irti enkä nähnyt niissä mitään vikaa, viilasin vielä hakkautumat pois kytkinkruunusta ja iskin kasaan mutta ei toimi. Evil or Very Mad
kaivelin esiin sen kytkimen osan jota epäilen sinun tarivtsevan. vähän ruosteessa se on, ja en tiedä onko levyjä oikea määrä tms. mutta ainakin jouset tms ovat tallella.
kaihis kirjoitti:kaivelin esiin sen kytkimen osan jota epäilen sinun tarivtsevan. vähän ruosteessa se on, ja en tiedä onko levyjä oikea määrä tms. mutta ainakin jouset tms ovat tallella.

Ne painelevyt eli ne metalliset levyt joiden välissä massalevyt on, niin niistä on mulla spoorit paskana! Niitä tarvisin mutta tuo koko paska niin katotaa sit mitä niistä tarvin!
Hahaa, nyt toimii kytkin moitteettomasti! Ei napaile enää kiinni arvaamattomasti ja toimii hyvin johdonmukaisesti sekä pitää ja irrottaa hyvin! Ei ole kytkin toiminut liki pariin vuoteen näin hyvin!
Mullon kans solikkaan tulossa kytinremontti piakkoin varmaan ennen ku katsastaa käy. Vaijeri säädetty niin tiukkaan kuin pystyy ja kytikin ottaa silti vasta aivan lopussa. No eipä mikään ihme melkein 30 vuotta vanha ja alkuperäsillä levyillä.
Qzaz kirjoitti:Mullon kans solikkaan tulossa kytinremontti piakkoin varmaan ennen ku katsastaa käy. Vaijeri säädetty niin tiukkaan kuin pystyy ja kytikin ottaa silti vasta aivan lopussa. No eipä mikään ihme melkein 30 vuotta vanha ja alkuperäsillä levyillä.

No jos pelkällä levyjenvaihdolla selviät niin halvaksi tulee, ne levyt ei nimittäin montaa euroa maksa! Kannattaa samalla kattoa ettei kytkinkruunussa ole hakkautumia, ja jos on niin viilaa ne pois.
Jep katellaan sit kun jaksaa alkaa remontoimaan. Eipä vielä hirveesti tarvetta alkaa remonttia vääntää. välillä kylmällä koneella luistaa mutta lämpimällä pelaa jo ihan ok.
Mä oon ainakin ihan tyytyväinen tohon solikan kytkimeen! Vaihdoin tos kesällä levyt ja painelaakerin..
On se ihme härveli kun kesällä oli just varta vasten vanhoihin autoihin ja mopoihin suunnatut laatikko öljyt sisällä. Niillä kytkin luisti aika usein (joskus taas ei?) sitten kun vaihdettiin jotain vuosimallia nakki ja lapio olevaa öljyä ukki vainaan tynnyristä niin ongelmat loppu siihen Shocked . Nykyyän luistaa kylmänä HYVIN vähän
Qzaz kirjoitti:On se ihme härveli kun kesällä oli just varta vasten vanhoihin autoihin ja mopoihin suunnatut laatikko öljyt sisällä. Niillä kytkin luisti aika usein (joskus taas ei?) sitten kun vaihdettiin jotain vuosimallia nakki ja lapio olevaa öljyä ukki vainaan tynnyristä niin ongelmat loppu siihen Shocked . Nykyyän luistaa kylmänä HYVIN vähän

kato se on se kun mopokin on tehty ennen nakki ja lapio.
Jep. Mutta silti pistää ihmettyttään sillä veikkaisin että nää uudet liukasteet on kuitenkin 'parempia' Confused
mä tein kytkin remontii ja huomasin et mul oli ensimäinen levy kolmes osas onks ihan normaaliiConfused
Vanhemmassa mallissa,on ollut moniosainen kytkinlevy.
Pelaa silläkin.
Joo mullakin oli alunperin yksi levyistä kolmiosainen, mutta nyt kaikki yksiosaisia ja hyvin pelaa.
mulla levis kytkin toissa kesänä ja syynä oli se levy jonka välissä on jouset ja päällä tappi niin se tapin ura oli kulunut ja tappi vinossa! no sain sen korjattua ku ostin kaverilta kytkimen (läpiruostunut) ja maksoin 20e yhestä osasta periaatteessa sillä muuta sen kytkin osat on laatikon pohjalla.. ostin viel uudet levyt ja ei vieläkään pelannut sitten isäntä kertoi että kun niitä rikkoja ottaa tosta kytkimestä pois se paranee ja sitkun kytkin kuluu rikkoja pitää lisätä nyt ei oo ku 1 rikka siel kytkimes ja ei meinaa vieläkään pelata..pitää vissin ottaa se yksin rikkapois jos alkais toimiin.. vähän epäselvästi selitin mutta kummiskin Nauru
Sivut: 1 2 3 4 5 6 7 8