Soliferia

Täysversio: Kytkin
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3
Onkos näin, ettei kukaan osaa sanoa? Onko noilla liian pienillä sakaroilla olevat kytkinlevyt ainuita, joita saa?
miks solikka pitää kytkin pohjassa semmosta ulinaa ja kytkin ei pohjassa semmosta kolinaa?vasta tehty koneremontti jossa vaihettu laakerit,stefat,kiertokanki,tiivisteet, kytkinlevyt,kasasin kytkimen mielestäni ihan oikein ?? :s
Onko kytkimen painelaakeri kunnossa?
plymouth kirjoitti:miks solikka pitää kytkin pohjassa semmosta ulinaa ja kytkin ei pohjassa semmosta kolinaa?vasta tehty koneremontti jossa vaihettu laakerit,stefat,kiertokanki,tiivisteet, kytkinlevyt,kasasin kytkimen mielestäni ihan oikein ?? :s

...vai olisiko kenties kohinaa? Se kytkimen pohjassa olon aikana kuuluu kohina kyllä mullakin ja tuskin on vaarallista. Sen sijaan kytkin ylhäällä kuuluva kolina on. Se johtuu vääränlaisista tarvikekytkinlevyistä. Niissä sakarat ovat liian kapeita, jolloin jää välystä.

Itsekin tahtoisin tietää, että saako mistään oikeanlaisia levyjä.
Mites tuon kytkinkellon saa tuolta irti? Ei meinaa lähteä millään eikä ole sopivaa ulosvetäjää, eikä näytä saavankaan mistään?
Sorkkaraudalla se viimein sitten lähti. Oli muuten aika tiukassa. Ei varmaan ikinä ennen irroitettu. Stefa oli ihan revennyt ja pompannut pois kolostaa, ei ihme ettei käynyt. Uusia stefoja odotellessa.
Kasasinko jotain väärin uutta stefaa vaihtaessa, koska heti stefan asennuksen jälkeen kampiakseli muuttui erittäin raskaaksi pyörittää magneetosta tai polkea käyntiin?
Henk kirjoitti:Kasasinko jotain väärin uutta stefaa vaihtaessa, koska heti stefan asennuksen jälkeen kampiakseli muuttui erittäin raskaaksi pyörittää magneetosta tai polkea käyntiin?

Kasasitko myös kytkimen? Lähteekö käyntiin/toimiiko normaalisti?

Onko mahdollista, että kampuran laakeri olisi vahingoittunut? Tai kampiakseli vääntynyt, kun irroitit kytkinkelloa sorkkaraudalla?
Itse sain perus 100mm ulosvetäjän sopimaan kytkinkelloon jolla sen sai näppärästi irti.
Sivut: 1 2 3