Soliferia

Täysversio: Kytkin
Katselet kevennettyä arkistoversiota. Siirry keskustelualueen täysversioon.
Sivut: 1 2 3
voipihan tuo sillai olla,kuitenkin kun kytkimen muut osat ovat vanhoja paitsi laakerit...
haittaako se jos siinä kytkinkruunussa on semmoset naarmut siel sisällä ja ulkopuolella
missä vois olla vika kun solikka on käynnissä niin kytkimestä kuuluu kalinaa ja kun painaa kytkimen pohjaan niin ei kuulu ?
Se johtuu siitä kato kun noissa tarvikekytkinlevyissä on ne sakarat liian kapoisia niin kytkin jää liian löysäksi silloin, kun sitä ei paineta. Tuolle ei oikein voi mitään, ei vaan saa jättää tyhjäkäynnille pitkäksi aikaa hakkaamaan painamatta kytkintä. Muuten saattaa hakata kytkinkruunun mäsäksi. Sad
No onhan siinä monia mahdollisuuksia, mutta ensin kannattaa lähteä tuosta.
ookke
minkä laista ääntä kytkin pitää jos sieltä on menny painelaakeri
yleensä sellainen hankaava kohina ja syntyy värinöitä. Minulta paukahti se tavallinen laakeri tässä viikko takaperin, siitä kuului aivan älytön kolina ja räminä.
ok oiskohan sinne psrempi laittaa semmonen normaali laakeri semmonen vois kestää paremmin
En suosittele, koska nuo painelaakerit on suunniteltu kestämään puristava voima. Kun taas tavallisen kuulalaakerin on tarkoitus kestää pyörimistä, ei sivuttais voimia. Tämän takia se kuluisi samantien väljäksi. Mikähän ongelma sulla mahtaa siinä olla? Minun ei ole koskaan tarvinnut edes harkita painelaakerin vaihtamista.
painelaakeri siit on menny kun mullakin tulee semmosta tärinää
Mutta täriseekö ja päriseekö se vaan kytkintä painettaessa? Nimittäin jos siitä painelaakeri on mennyt niin ääni kuuluu vaan kytkintä painettaessa. Eihän siihen painelaakerin tilalle vois laittaa tavallista urakuulalaakeria. Onhan semmosia kuulalaakereitakin jotka kestää säteis-ja aksiaalisessa suunnassa kuormitusta, mutta jos siihen kytkinkoppaan laittaa tommosen laakerin niin ei se siinä kestä sen paremmin kun pelkkä säteislaakeri. Eli sille laakerille ei tule aksiaalikuormitusta juuri ollenkaan.
mun mielestä se sillai tärisee koko ajan ajaessa välillä kovemmin ja välillä vähän hiljemmin mikä muu voi aiheuttaa tommosta kuin painelaakeri?
Kenties neulalaakeri?
Löytyykö mistään oikeankokoisilla sakaroilla varustettuja kytkinlevyjä Solikkaan? (Sigun vehje...)
Sivut: 1 2 3